prvo dijete

Fani Stipković i Fernando Hierro pripremili feštu pa otkrili spol bebice

05.07.2023 u 16:45

Bionic
Reading

Naša poznata novinarka i njezin suprug nedavno su objavili najsretnije vijesti i pratiteljima otkrili da je lijepa Fani u blaženom stanju. Cijela priča sada je dobila i nastavak jer par je otkrio i spol djeteta

Početkom lipnja naša novinarka i voditeljica s meksičkom adresom objavila je trudnoću na vlastitom Instagram profilu, a danas je ova lijepa priča dobila još jedan nastavak. Naime, Fernando Hierro i Fani organizirali su slavlje kako bi održali gender reveal, točnije otkrivanje spola njihovog prvog djeteta!

U romantičnoj plavoj haljini na točkice Fani nije mogla sakriti sreću kada je vidjela plave konfete, a svog je partnera čvrsto zagrlila oblivena emocijama.

Plave konfete znače samo jedno, a to je - u njihovu malu obitelj stiže dječak!

Nedavno se par iz Španjolske preselio u daleki Meksiko jer je Hierro postao sportski direktor nogometnog kluba Chivas, a lijepa Korčulanka svoju je karijeru odlučila graditi i tamo te još uvijek prati nogomet kao nogometna novinarka

Njihova je veza otkrivena početkom 2022. godine, a Fani je nekoliko puta javno progovorila o tome koliko je sretna što je pronašla ljubav svog života.

'U vezi žena, osim što je životni partner, mora zadržati svoj identitet, svoju bazu, svoju bit. I moj rad mi pruža sreću. To što je Fernando poštovao to je bila jedna od stvari koje su mi se najviše svidjele kod njega,' rekla je krajem prošle godine nahvalivši zvijezdu Real Madrida.

slatko iščekivanje

Trudna Diletta i Loris Karius uživaju na Ibizi, a pokazali su i nježnu stranu

Pogledaj galeriju