Ćelav i tetoviran

Evo zbog čega je Tonči Huljić drastično promijenio imidž

26.09.2017 u 11:36

Bionic
Reading

Splitski skladatelj je šokirao sve kada se pojavio bez svojih prepoznatljivih kovrča i to potpuno ćelav te s tetovažama po glavi. Naravno, Tonči Huljić se ne bi samo tako odrekao svoje frizure da nije riječ o nečem posebnom, kao što je riječ o snimanju novog videospota koji trenutno promovira

Tonči Huljić i njegov prateći bend Madre Badessa objavili su videospot za 'Pošteno', pjesmu koja na duhovit način pjeva o trojici braće koji su odlučili napraviti zaokret u svom životu i živjeti pošteno. U skladu s tekstom snimljen je i duhovit videospot u kojem splitski skladatelj glumi jednog od trojice braće u zatvoru, a za te potrebe pristao je glumiti ćelav i tetoviran. 

'To je spot za koji sam znao da će izazvati pozornost. Jedan je od ukupno osam spotova, koliko sam ih odlučio snimiti odjednom. Kako sam vrlo težak za snimanje, od mene redatelji mogu maksimalno izvući tri sata. Ovog puta sam ta tri sata proveo na uljepšavanju. Zanimalo me kako to izgleda biti ćelav. I vrlo skoro se planiram ošišati na milimetar', izjavio je skladatelj ranije za tportal.

Spot 'Pošteno' prvi je u nizu koje je splitski hitmejker snimio prije službene objave novog studijskog albuma 'Tipo primitivo / Piano primitivo', dvostrukog izdanja. Tonči Huljić uskoro odlazi u Kinu te će u Pekingu održati press konferenciju s Maksimom Mrvicom povodom njegove velike kineske turneje sljedeće godine.

Novi dvostruki album izlazi na tržište krajem listopada, a do tada će biti predstavljeni svi spotovi za pjesme s njega.

  • +6
Tonči Huljić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo