novi imidž

Tonči Huljić o novoj frizuri: 'Pas je pobjegao, a Vjekoslava se oduševila'

23.06.2017 u 12:48

Bionic
Reading

Skladatelj Tonči Huljić priprema se za Splitski festival na kojem će, među ostalim, predstaviti pjesmu 'Naći ću svoj mir' Krešimira Baričevića, inače uličnog svirača kojeg su gledatelji imali priliku upoznati u RTL-ovu televizijskom showu 'Nikad nije kasno'. Uoči festivala ostao je bez svojih prepoznatljivih blond kovrča koje njeguje godinama, a na ćelavoj glavi osvanule su tetovaže. Kaže, ni vlastiti ga pas nije prepoznao. Za tportal je ispričao kako to da se odlučio za takav novi 'look'

Popularni skladatelj obrijao se radi - zatvora. Naime, Huljić je snimio novi spot za pjesmu 'Pošteno' čija se radnja događa u zatvoru.

'To je spot za koji sam znao da će izazvati pozornost. To je jedan od ukupno osam spotova koliko sam odlučio snimiti odjednom. Kako sam vrlo težak za snimanje, od mene redatelji mogu maksimalno izvući tri sata. Ovog puta sam ta tri sata proveo na uljepšavanju', smije se skladatelj.

  • +6
Tonči Huljić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Zanimalo me kako to izgleda biti ćelav. I vrlo skoro se planiram ošišati na milimetar', otkrio je skladatelj.

Svoj novi imidž pokazao je najbližima, a na ideju za njega došao je prije mjesec dana. Najviše ga se takvog, kaže, prepala pudlica.

'Bila je totalno uznemirena kad me vidjela i pobjegla je, a Vjekoslava se oduševila. Najprije je bila zabezeknuta i zgrožena, a onda se naviknula, a koliko vidim, i drugima se svidio moj drukčiji izgled. Kažu mi: Bolje ti to stoji nego tvoji grmovi', smije se Huljić.