FASHION GURU:

Obitelj Huljić počupala dnevnu sobu i pobacala je po sebi

20.01.2017 u 12:50

  • +11

Poznati na premijeri hrvatskog mjuzikla Pacijent

Izvor: Cropix / Autor: Srđan Vrančić

Bionic
Reading

Na premijeri mjuzikla 'Pacijenti', čiji je jedan od autora Tonči Huljić, pojavio se veći dio te poznate splitske glazbene obitelji, a neopaženo nije mogao proći ni njihov stajling kojim se pozabavio modni kritičar tportala Fashion Guru

Nažalost, iz priloženog vidim da Hana Huljić nije genetski dobila dobar stil, a nije ga mogla ni naučiti od mame i tate. No, srećom, ima dobar glas i stas.

Ovo što su Huljićevi odjenuli izgleda mi kao da su prije same premijere ekstatično počupali cijelu dnevnu sobu kako bi sve te dekorativne tkanine nabacili na sebe. Tonči je krenuo s vađenjem čavala i skidanja tapecirunga s kauča, a Vjekoslava je u neviđenom modnom zanosu trgala zavjese s karniša.

Mlađahna se Hana, kako ipak ne bi slomila koji nokat, odlučila okititi tkaninom s taburea. Dok je gledam, pada mi na pamet da joj je umjesto mame možda modni uzor Sanja Putica...

Zanimljivo mi je i to kako je Vjekoslava spojila cipelice i torbicu - vidimo da su ne samo iste boje, već i od skoro pa istog materijala, a sve to dolazi do izražaja zahvaljujući pola metra visokom satenskom rubu na njezinoj suknji.

Pored Vjekoslave i Hane, Tonči se skoro ne primjećuje, zbog čega bi netko pogrešno mogao pomisliti da je taj njegov tapecirung dobar.

U nastavku slijede Andrea Šušnjara i Danijela Martinović :)