SAMA OTKRILA

Evo koja su sve slavna lica odbila sudjelovati u najvećem projektu Jennifer Lopez

29.02.2024 u 16:02

Bionic
Reading

Multitalentirana pjevačica Jennifer Lopez godinu je započela projektom koji će možda biti i zadnji ovakav u njezinoj karijeri. Uz glazbeni album 'This Is Me…Now' i sat vremena dug video, Lopez je izdala dokumentarni film u kojem je ispričala svoju priču koju dosad još nismo čuli

Osim devetog albuma te sat vremena musicala - spoja videospota i filma, Jennifer Lopez odlučila je obožavateljima ispričati i najiskreniju priču o vlastitom životu. Kako bi je obožavatelji upoznali bolje no ikad, pjevačica je snimila dokumentarac u kojem razotkriva vlastitu borbu s emocijama i nesigurnostima s kojima se suočavala kao jedna od najvećih svjetskih zvijezda, a naslov 'The Greatest Love Story Never Told' otkriva i pojedinosti o njezinom ljubavnom životu.

Inspirirana svojim ponovnim susretom i konačnim brakom s Benom Affleckom, Lopez je zamislila 'This Is Me…Now' kao kroniku romansi koje su je dovele do ljubavi njezina života, a dokumentarac će ispričati ovu zasad neispričanu priču. Kako bi uvjerila obožavatelje da je ovo uistinu njezin projekt, Lopez je sama uložila čak 20 milijuna dolara kako bi samostalno financirala vlastitu priču.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Iako je Affleck izrazio zabrinutost zbog otkrivanja previše informacija o njihovoj ljubavi, uključujući i knjigu u kojoj je prikupljena sva njihova korespondencija od početka njihove veze, podrška supruga Afflecka i dugogodišnjeg menadžera Bennyja Medine nije izostala.

  • +6
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: FIA Pictures / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, brojni poznati koje je pozvala da s njom sudjeluju u projektu odbili su poziv.

Sama Lopez je otkrila kako je američki pjevač i glumac Anthony Ramos odbio sudjelovati u projektu jer je dobar prijatelj s njezinim bivšim mužem Marcom Anthonyjem. Poznato je da ni Jason Momoa ni Jennifer Coolidge nisu bili dostupni za suradnju, kao ni Ariana Grande, Lizzo, Vanessa Hudgens i Snoop Dogg, kao ni Taylor Swift.

Međutim, Lopez je na kraju osigurala Jane Fondu, Sofiu Vergaru, Keke Palmer, Post Malonea, Jennifer Lewis, Trevora Noaha i mnoge druge.

'Bila sam tako zabrinuta za Bena nakon dodjele Grammyja', otkrila je Fonda misleći na Affleckovu naizgled mrzovoljnost na ceremoniji 2023.

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BlayzenPhotos, MediaPunch i T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia