STIGLO JE PROLJEĆE

Dok svi pričaju o Baby Lasagni, evo što je zaokupilo pažnju Sanje Doležal

26.02.2024 u 18:09

Bionic
Reading

I dok hrvatska javnost, kao i cijela estrada, ne prestaje pričati na ovogodišnjoj Dori i nastupima pojedinaca, Sanja Doležal, koja je i sama imala čast nastupati na Eurosongu, fokusira se na neke ljepše stvari

'Proljeće u mom gradu', napisala je Sanja Doležal pored niza fotografija snimljenih tijekom šetnje Maksimirom. Osim njezinog četveronožnog ljubimca, sve je puno vjesnika proljeća - visibana, šafrana, jaglaca... što je posebno oduševilo našu pjevačicu.

Njezina objava pravo je osvježenje u moru onoga o čemu svi pišu posljednjih dana, a to je ovogodišnja Dora i hrvatski predstavnik na Eurosongu koji će se u svibnju održati u švedskom Malmöu.

A ta 'ludnica' oko izbora i odlaska na Eurosong Sanji Doležal je itekako dobro poznata, jer je ona još davne 1987. sa svojim Novim fosilima predstavljala tadašnju Jugoslaviju u Belgiji, točnije u Bruxellesu.

  • +3
Sanja Doležal Izvor: Cropix / Autor: Lucija Ocko

Pjesma 'Ja sam za ples' i dan danas se rado pjevuši, a taj nastup za Sanju je bio itekako poseban budući da je te večeri slavila svoj 24. rođendan. Te godine pobjedu je odnio Johnny Logan s bezvremenskim hitom 'Hold Me Now', koji je i sedam godina ranije odnio pobjedu s 'What's Another Year'.

Novi fosili sa svojom su izvedbom završili na visokom četvrtom mjestu i postavili ljestvicu uistinu visoko, za sve one koji su došli nakon njih, no jedino je grupi Riva uspjelo odnijeti pobjedu s 'Rock Me Baby'.