iskrena pjevačica

Indira Levak: 'Moj brak nije idealan, glasni smo kad krene frka'

28.02.2024 u 11:38

Bionic
Reading

Poznato je da se slavna Županjka osim uspješne karijere glazbene i one s dizajniranjem namještaja te iznajmljivanjem apartmana može pohvaliti i sa skladnim ljubavnim životom kojeg dijeli sa suprugom Miroslavom Levakom. Sada je otkrila kako su se upoznali, ali ispričala da i u njihovom braku ima trzavica

Indira Levak pričala je na temu braka i priznala da joj 'nije idealan, jer takvog nema'. Smatra da je 'brak ponekad bura, a ponekad orkanska bura, ali da je ljubav najbitnija, kao i poštovanje'. Suprug joj je, kaže, srodna duša, a njih dvoje su 'temperamentne osobe'.

'Ja sam Djevica, on je Ovan i vrlo smo glasni kad krene frka. Pomirimo se kasnije i nakon 25 godina smo shvatili da je besmisleno ne pričati ili raspravljati se danima. Mi se zagrlimo, poljubimo i krenemo dalje u nove pobjede', rekla je pjevačica za Informer i otkrila zašto je omiljena među muškarcima.

  • +3
Indira Levak Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/PIXSELL

Kazala je da muškarci 'vole tu njezinu žensku snagu'. Kad je upoznala supruga, 'bio je stegnut, malo se opirao, mislio je što će sa pjevačicom', a ona je njega prva pozvala'. Umjesto u 12 sati, na spoj je stigao tek u 19 sati. Otkrila je da joj 'suprug parira po energiji, jer volim snažne, dominantne muškarce koji vode glavnu riječ u kući te da je tu da ga prati i podržava, kao i on nju'.

Podsjetimo, karizmatična pjevačica u sretnom je braku sa suprugom Miroslavom Levakom, za kojeg se udala prije deset godina.

Energični nastup

Maškare u Splitu: Pogledajte atmosferu na koncertu Indire Levak na Rivi

Pogledaj galeriju