cat janice

Umrla pjevačica čija je tragična priča raznježila društvene mreže

29.02.2024 u 13:36

Bionic
Reading

TikTok se okupio oko pjevačice, koja je tijekom liječenja od raka otkrila da je prava na svoju posljednju pjesmu prenijela na svog sina, kao neku vrstu nasljedstva, a danas se dogodilo ono čega su se svi bojali

Emotivna priča posljednjih je mjeseci navela cijeli TikTok i ostale društvene mreže da se okupe oko trenda kreiranog za sina jedne pjevačice. Naime, glazbenica Cat Janice teško je oboljela, a početkom godine potaknula je tisuće korisnika društvenih imena da podrže akciju za njezinog sina. Tragična vijest danas je stigla u javnost, a od pjevačice se opraštaju brojni obožavatelji.

Naime, nakon što je saznala da je oboljela od sarkoma, objavila je pjesmu 'Dance You Outta My Head' te ju podijelila na društvenim mrežama, a zaradu od prava na pjesmu odmah je prepisala sinu kako bi mu osigurala dovoljno novca nakon njezinog odlaska.

@cat.janice My dancing family you make me cry and im forever thankful for you!!!!! #danceyououttamyhead #cancer #songwriter #newmusic ♬ Dance You Outta My Head - Cat Janice

'Ovu pjesmu ostavljam za svog sina', napisala je rekavši kako je promijenila sva prava na pjesme tako da svaki presave i svaki stream ide malenom Lorenu.

Pjesmu je objavila 19. siječnja, a svaki video objavljen uz tu pjesmu donosi zaradu njezinom sinu koji je jučer ostao bez majke. Trendu su se priključili brojni slavni, uključujući i Jasona Derula kojeg je priča posebno dirnula.