BOŽIĆNA ČAROLIJA

Evo kako izgleda blagdanski kutak u domu Elle Dvornik

04.12.2017 u 10:52

Bionic
Reading

Ella Dvornik prije tri tjedna na svijet je donijela mezimicu Balie Dee, od koje se od tada ne razdvaja. Budući da stiže najljepše doba godine, poznata blogerica uspjela je pronaći malo vremena i okitila je svoj novi stan. Pogledajte kako izgleda njezina božićna idila

Otkako je prije nekoliko dana stigla kući iz rodilišta, Ella Dvornik u potpunosti je okupirana kćerkicom. Iako joj pomaže i majka Danijela Dvornik, ali i zaručnik Charles Pearce, mladoj mami svejedno ne ostaje mnogo slobodnog vremena.

Budući da posvuda već vlada predbožićno raspoloženje, 25-godišnja blogerica odlučila je okititi dom te se pohvalila rezultatom na društvenim mrežama.

'Uspjela sam složiti mali božićni kutak s ovom novom foteljom i božićnim drvcem. Kako smo doma svi već u božićnom duhu..', stoji u početku objave ispod koje vidimo mladu mamu pored malene Balie Dee kako uživaju u dekoriranom kutku.

Osim što je stan preplavilo blagdansko ozračje, Ella je i outfitom pokazala koliko voli ovo doba godine. Odjenula je ugodnu haljinicu s božićnim motivima.

Samo dan ranije kći kralja funka pokazala je mnogobrojnim obožavateljima putem videa kako izgleda uobičajen dan u njezinoj obitelji otkada su dočekali bebicu. 

Ella Dvornik pokazala kako izgleda svakodnevica u njezinu domu Izvor: Društvene mreže