UŽIVA U MAJČINSTVU

Ella Dvornik raznježila fanove preslatkom fotografijom kćerkice

25.11.2017 u 19:26

Bionic
Reading

Blogerica i kći preminulog kralja funka Dine Dvornika proživljava najljepše trenutke svog života, a svakom novom fotografijom svoje prekrasne djevojčice Balie Dee izazove lavinu reakcija raznježenih fanova

'Šta reći, koju posluku porati?', duhovito je prokomentirala novopečena majka Ella Dvornik fotografiju kćerkice Baile Dee s kojom je ponovno zaradila mnoštvo lijepih komentara raznježenih fanova na Facebooku.

Da uživa u majčinstvu i dijeljenju vlastita iskustva na društvenim mrežama, Ellla Dvornik svakodnevno dokazuje na društvenim mrežama, a novom fotografijom na Instagramu svoje mnogobrojne fanove uspjela je ostaviti bez riječi maštovitim uređenjem dječje sobe za svoju mezimicu.

Ponosni roditelji djevojčice Balie Dee, Ella Dvornik i Charles Pearce postali su ovog mjeseca, a na svijet je stigla tri tjedna prije termina.

  • +35
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

'Ime je dobila po otoku Bali u Indoneziji, u koju smo Charles i ja imali jedno od najznačajnijih putovanja. Bali u hinduizmu znači 'vojnik'. U njihovoj mitologiji Bali je majmun ratnik koji je obarao svoje neprijatelje tako što bi zaželio 'želju'. Dee označava zvuk imena mog tate, 'Dino', i Charlesove mame, 'Deirdre'. Tako da ih uvijek nosi sa sobom i kad ih nema. Slovo 'e' dodali smo na kraju imena 'Bali' čisto da bude drugačije', nedavno je otkrila Ella.

S britanskim arhitektom, Ella se prošle godine zaručila na proputovanju Japanom, a vjenčanje planirano za ovu godinu odgodili su do daljnjega.