na posebnom mjestu

Emotivni trenuci: Tihana Harapin Zalepugin prisjetila se supruga dirljivom objavom

06.07.2023 u 15:01

Bionic
Reading

Ljubav čuvene modne agentice i njezine velike ljubavi, legendarnog televizijskog voditelja i novinara planula je još 1975. godine na Hvaru, a tek 13 godina kasnije upustili su se u ozbiljnu vezu. Tihana Harapin Zalepugin sada se našla ne mjestu njihovog 'početka'

Jedna od naših najpoznatijih modnih agentica teško se nosi s odlaskom svog voljenog supruga, Saše Zalepugina koji je preminuo 26. studenog u 91. godini života od posljedica moždanog udara.

Tihana Harapin Zalepugin sve do siječnja njegovu urnu je čuvala u njihovom domu, na njegovom radnom stolu, a onda ju je odnijela na Mirogoj i tamo položila.

Kako je trenutno na godišnjem odmoru, objavila je sliku s Hvara gdje su se ona i Saša upoznali. 'Stepenice gdje su nam se pogledi sreli 1977., Hvar - ti režiser, ja model - sve je isto, ali nema nas', napisala je.

  • +3
Tihana Harapin Zalepugin Izvor: Cropix / Autor: Ivana Nobilo

Nedavno je pričala o tome kako se još uvijek ne može pomiriti s odlaskom svog voljenog supruga. Kazala je da 'u ime i Saše i sebe mora raditi dalje, ići dalje svojim životnim putem' te da je on je u svakom trenutku uz nju. Rekla je da je 'tuga tu, ali da misli da neće doći do depresije' i da je skoro svaki ili svaki drugi dan sam kod Saše na posljednjem počivalištu gdje, 's njim podijeli detalje, ispriča mu i idem dalje'.

Najljepše plaže u Hrvatskoj Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell; montaža Neven Bučević