pričala I O SAMOĆI

Tihana Harapin Zalepugin o negativnim komentarima s kojim se susreće od smrti supruga

23.06.2023 u 13:30

Bionic
Reading

Jedna od naših najpoznatijih modnih agentica u studenom 2022. je ostala bez voljenog supruga, legendarnog televizijskog voditelja Saše Zalepugina, koji je preminuo od posljedica moždanog udara. Tihana Harapin Zalepugin još se privikava na samački život

Modna agentica osvrnula se na nimalo ugodne primjedbe koje dobiva. 'Ima komentara i jako je teško snaći se. Neki komentiraju: 'Aha, vidi je, brzo se snašla.' Ne znaju kako je to kad nisi u javnosti", izjavila je Tihana Harapin Zalepugin za In Magazin Nove TV.

Prije koji dan se pojavila na jednom od ovoljetnih događanja i zablistala u bijeloj kombinaciji. Inače je pretežno vidimo u crnim modnim izdanjima. 'Eto, bijela je moja boja za ljeto i ja se nadam da je onaj koji me gleda odozgo zadovoljan', poručila je Tihana.

  • +3
Tihana Harapin Zalepugin Izvor: Cropix / Autor: Ivana Nobilo

Nedavno je pričala o tome kako se još uvijek ne može pomiriti s odlaskom svog voljenog supruga. Kazala je da 'u ime i Saše i sebe mora raditi dalje, ići dalje svojim životnim putem' te da je on je u svakom trenutku uz nju. Prijatelji su bili uz nju u najtežim trenutcima. Rekla je da je 'tuga tu, ali da misli da neće doći do depresije' i da je skoro svaki ili svaki drugi dan sam kod Saše na posljednjem počivalištu gdje, 's njim podijeli detalje, ispriča mu i idem dalje'.

U GALERIJI KRANJČAR

Tihana Harapin Zalepugin prvi puta u javnosti od smrti voljenog supruga Saše Zalepugina

Pogledaj galeriju