PONOSNI OTAC

Emotivni nogometaš: Vedran Ćorluka zna kako rastopiti srca svojih obožavatelja

26.06.2020 u 09:19

Bionic
Reading

Bivši hrvatski reprezentativac morao se vratiti klupskim obavezama te je trenutno u Moskvi, a koliko mu nedostaju njegova Franka, maleni Viktor i ljubimac Oski, potvrdio je zadnjom objavom na društvenim mrežama

Nogometaš i njegova supruga Franka Batelić prije pet mjeseci su prvi put postali roditelji dječaka Viktora. Zbog sportskih obveza Vedrana Ćorluke, njihova je tročlana obitelj ponovno razdvojena, a nogometaš je to dočarao prizorom na koji malo tko može ostati ravnodušan - maleni Viktor leži na trbuhu na krevetu i drži za šapu psa Oskara. 'Hej, ti mali čovječe ostavi me na miru, spavam. Nedostajete. Volim vas', napisao je sportaš pored fotografije.

Kod Ćorluke na Instagramu se ne može komenti no sigurni smo da bi bilo mnogo lijepoh riječi zbog tog nježnog prizora. Inače, njegova Franka nedavno je napunila 28 godina, a on joj je čestitao u svom stilu. Na društvenoj mreži je poručio 'Moja dama stari'.

Podsjetimo, početak izolacije dočekali su odvojeni. Dok su Franka i sin Viktor bili u njezinom rodnom Rapcu, Ćorluka je bio u Rusiji. Supružnici bi uskoro trebali i useliti u svoj luksuzni dom, kuću nadomak poznatog zagrebačkog trga, gdje se radovi privode kraju.