NAJVEĆA LJUBAV

Franka Batelić sve je raznježila fotografijom malenog Viktora u svom zagrljaju

25.06.2020 u 09:43

Bionic
Reading

Nakon duže pauze, što zbog majčinskih obveza, što zbog pandemije koronavirusa, a na radost brojnih obožavatelja, pjevačica je napokon započela sa snimanjem spota za novu pjesmu. O kakvoj je pjesmi točno riječ, Franka Batelić i njezin tim još uvijek taje

Franka Batelić do dugo u noć bila je sa svojom provjerenom ekipom na setu, snimajući spot za najnoviju pjesmu. Je li riječ o ljetnom hitu ili baladi, nije još poznato, no nakon uspješnog niza hitova, koje je posljednjih mjeseci izbacivala na tržište, jasno je da će i ovu svi pjevušiti.

Nakon snimanja Franka je požurila kući jer ju je s nestrpljenjem čekao maleni Viktor, koji će za nekoliko dana imati već šest mjeseci, a koliko je sretna kao majka, pjevačica ne krije.

Na svom Instagram Storyju objavila je fotografiju koja najbolje opisuje koliko joj je maleni Viktor nedostajao tijekom snimanja. Na fotografiji njih dvoje leže na kauču, a dok ga Franka nježno ljubi, Viktor pokušava dohvatiti žirafu koju ona ima u ruci.

Malene, buckaste noge, koje su provirile ispod sivih hlačica, raznježile su sve, pa tako i samu Franku Batelić te je na fotografiji nacrtala srce.