MODERNO ZDANJE

Vedran Ćorluka i Franka Batelić uskoro sele u novu kuću u središtu Zagreba

29.03.2020 u 09:45

Bionic
Reading

Naš bivši nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka sa suprugom, pjevačicom Frankom Batelić, i novorođenim sinčićem uskoro seli u novu kuću u središtu Zagreba, koja je još uvijek u fazi izgradnje

Nova obiteljska kuća našeg estradno-nogometnog para smještena je na jednom od brežuljaka, iznad poznatog zagrebačkog trga, a stručnjaci procjenjuju da je riječ o zdanju vrijednom barem 15 milijuna kuna. Kuća se prostire na 1553 četvorna metra, a trenutačno su u radovi u završnoj fazi, prozori su postavljeni, kao i fasada, donosi RTL Exkluziv.

O radovima na novoj kući dok nema Vedrana brine se njegov otac. Vedran Ćorluka trenutačno se nalazi u Moskvi, gdje igra za tamošnji Lokomotiv, za koji ga ugovor veže do lipnja ove godine. Franka Batelić sa sinčićem Viktorom zadnjih tjedana boravi kod roditelja u Rapcu.

Nedavno je na svom Instagram profilu priznala da joj razdvojenost do supruga teško pada, pogotovo u ovim vremenima.

'Sat glazbenog u karanteni. Suosjećam sa svima vama koji ste trenutno odvojeni od voljenih... Mi smo danas trebali s tatichem šetati Moskvom, ali umjesto toga Viktor i ja slušamo Springsteena u Rapcu, a Vedran gleda fotke i snimke u Rusiji... Teško je, ali... Proći će i ovo čudno doba i svi ćemo iz njega izaći kao snažniji, bolji ljudi. Sigurna sam', napisala je Franka, koja već tri tjedna boravi u Istri zbog čega je izbjegla i prošlotjedni zagrebački potres.

  • +5
Franka Batelić Izvor: Profimedia / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL