ŠIRI POZITIVU

Emotivna posveta Stipe Pletikose našim reprezentativcima

13.07.2018 u 12:17

Bionic
Reading

Svatko je na svoj način doživio povijesnu pobjedu naše nogometne ekipe u Rusiji. Danima se ne sliježu emocije i svi su još pod jakim dojmom uoći nove, nedjeljne utakmice. Brojni nepoznati i poznati ostavljaju na društvenim mrežama poruke podrške našoj reprezentaciji šireći pozitivu i ljubav. Među njima je i Stipe Pletikosa koji je

'Postoje trenutci u životu kako kaže ona pjesma 'neopisivi'...nema ništa na svijetu za što bih mijenjao ovu emociju,ovaj trenutak, ni slava, ni moć, bilo šta 'ovosvjetsko'. Samo ja, moj sin (obitelj) i Hrvatska. Zato hvala vam momci na svemu, vi ste za nas već sada prvaci svijeta. Sanjajmo otvorenih očiju, napisao je Stipe Pletikosa i zahvalio se Zlatku Daliću i autoru video snimke na kojoj se vidi kako slavni vratar sa sinom navija na stadionu Lužnjiki.

Danas je Stipe u nogometnoj mirovini, ali ne da si mira od nogometa, pronašao se u ulozi nogometnog analitičara. U Rusiju je doputovao kao komentator HTV-a. 'Zanima me kako je biti na takvom natjecanju s druge strane, kad nisi igrač', najavio je ranije.

Godspeed 🇭🇷

A post shared by Stipe Pletikosa (@pletikosastipe) on

Inače, legendarni vratar je gotovo desetljeće proveo u Rusiji, osim u Rostovu, dugo je bio u moskovskom Spartaku pa je dobro upoznao tu zemlju.

  • +8
Stipe Pletikosa Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL