ZAROBIO JOJ SRCE

Emma Watson ponovno ljubi, a sada je napokon otkriven i identitet tajanstvenog muškarca

28.04.2020 u 16:08

Bionic
Reading

Još u listopadu prošle godine, britanska glumica, javnosti najpoznatija po ulozi Hermione Granger u serijalu filmova o Harryju Potteru, snimljena kako se u Londonu ljubi sa tajanstvenim muškarcem. Sve do sada par je uspio sakriti identitet muškarca koji joj je 'zarobio srce'

Emma Watson ponovno je sretna i zaljubljena, a srce joj je 'zarobio' biznismen iz Kalifornije, Leo Alexander Robinton. 30-godišnja glumica snimljena je još u listopadu prošle godine u Londonu kako se ljubi s tajanstvenim muškarcem, a sada je otkriveno kako je riječ o njezinom vršnjaku kojeg je već upoznala sa svojim roditeljima, Jacqueline i Chrisom Watsonom.

'Emma i Leo trudili su se svim silama zadržati svoju vezu u tajnosti. Nakon što su ih paparazzi snimili prošlog listopada u Londonu kako se ljube, Leo je izbrisao sve svoje profile na društvenim mrežama, a sve kako bi zaštitio njihovu vezu. No, njegova bliskost s Emmom nije prošla nezamijećeno kod njegovih kolega, koji su, blago rečeno, ostali u šoku kada su vidjeli svog prijatelja kako grli slavnu glumicu. Emma ga je već upoznala s roditeljima, što znači da je veza ozbiljna', otkrio je izvor blizak paru.

Emma Watson inače živi na relaciji London - New York, a fotografije na kojima se ljubi s Leom snimljene su u Notting Hillu prošlog listopada.

Leo je do lipnja 2019. radio u kompaniji specijaliziranoj za legalni kanabis, ima brata blizanca Archera, starijeg brata Charlieja i sestre Lily i Daisy. Upravo njegova sestra Daisy, koja je studirala na Harvardu, prati Emmu Watson na Instagramu i baš poput nje, oduševljena je jogom.