ISKRENO ZA VOGUE

[VIDEO] Emma Watson napokon otvorila dušu i otkrila svoj ljubavni status

06.11.2019 u 12:00

Bionic
Reading

Otkako je postala slavna, Emma Watson uvijek je nastojala držati se jednog - da svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, a u samim intervjuima vješto je izbjegavala pitanja o ljubavnom životu, bazirajući se na posao. Ipak, ovoga je puta, za Vogue, napravila iznimku

Ona je zvijezda filmova o Harryju Potteru, aktivistica za prava žena, UN-ova ambasadorica dobre volje, a sudjeluje i u kampanji 'He for She' koja se zalaže za jednakost muškaraca i žena.

Izvor: Wochit / Autor: N.N.

Iako o svom ljubavnom životu Emma Watson nerado govori, za najnovije izdanje britanskog Voguea progovorila je o tjeskobi koju je osjećala zbog činjenice da će u travnju napuniti 30 godina, a još uvijek nema stalnog partnera, stabilnu karijeru ni dijete.

'Mislila sam - zašto svi prave toliku frku zbog tog tridesetog rođendana? To nije tako strašno... Onda sam napunila 29 i pomislila: 'Oh, Bože, tako sam zbog svega tjeskobna'. Subliminalne poruke su me dovele do toga da stalno osjećam tjeskobu - ako niste izgradili dom, udali se i rodili dijete ili ako do tridesete nemate stabilnu karijeru, počinjete osjećati tjeskobu jer mislite da je to nešto obavezno', priznala je Emma Watson i dodala:

'Dugo mi je trebalo da dođem do spoznaje da sam sretna zato jer sam sama. Nazvala bih to vezom sasamom sobom.'