SNAŽNE DJEVOJKE

Nova generacija holivudskih ljepotica ne treba partnere: One su same sebi dovoljne i to ponosno ističu

14.11.2019 u 06:31

Bionic
Reading

Uz njihov zvjezdani status, uspješne karijere i modni izričaj, često se zadire u njihov ljubavni život koji na koncu preuzme čitavu pozornost. Ove tri mlade dame, zaštitna lica novog Hollywooda, s ponosom govore da ljubav, brak i djeca nisu nešto što ih treba karakterizirati te ljubav prema sebi istovremeno stavljaju na prvo mjesto

'Iznenada samo bombardirani subliminalnim porukama da nešto nije u redu s vama ako do 30. niste našli supruga, postali roditelj i nemate stabilan posao. Postoji nevjerojatna količina tjeskobe kod onih koji se u tim godinama još uvijek traže', rekla je prije nekoliko dana Emma Watson u vrlo emotivnom intervjuu u kojem je hrabro govorila o tome kako žene na sceni uvijek nažalost karakteriziraju njihovi ljubavni odnosi, partneri koje su imale ili brakovi koji su se raspali.

'Uživam u samoći, nikad nisam bila toliko mirnija i sretnija istovremeno', objasnila je potom britanska glumica koju svijet najbolje poznaje po ulozi Hermione Granger u franšizi o Harryju Potteru.

Izvor: Wochit / Autor: N.N.

Talentirana Emma u posljednjih desetak godina izgradila je zavidnu karijeru te postala jedna od traženijih glumica u Hollywoodu.

Iako je iza nje i nekoliko propalih ljubavnih veza, koje je redom pokušavala držati podalje od očiju javnosti i taj segment proživjeti bez pritiska medija, Watson danas ističe kako je ljubav prema samom sebi na prvom mjestu. Iz njezina je posljednjeg intervjua čak proizašla nova fraza self-partnered (biti sam sebi partner).

U sličnom smjeru razmišlja i njezina kolegica, dvije godine mlađa 27-godišnja Selena Gomez, iza koje je protekle tri godine trnovit put. Toksična veza s pjevačem Justinom Bieberom, teška zdravstvena situacija i borba s mentalnim zdravljem nešto su iz čega je Selena izvukla pouku.

Prije mjesec dana izdala je novi singl pod nazivom 'Lose you to love me', u kojem je opjevala svoju problematičnu tinejdžersku vezu te naučila više poštovati sebe.

Stavila je svoje zdravlje, mir i ravnotežu na prvo mjesto te također trenutno uživa u životu bez ljubavnog partnera. Sama sebi najveći je oslonac kada se zatekne pred velikim životnim izazovima. Opekla se nekoliko puta, ali ne srlja u nove ljubavne izazove sve dok za to ne bude potpuno spremna. Do tada joj, kaže, apsolutno ništa ne nedostaje.

  • +7
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: 4CRNS, CPR/BACKGRID

Podrška bliskih prijateljica koje su tu kada god treba nešto je što ne može zamijeniti nijedan muškarac, naglasila je.

'Sama sam već dvije godine i mogu vam reći da baš uživam. Prvu godinu bilo je nešto teže i mislila sam da mi treba netko s kime ću se grliti, ljubiti i maziti, ali sada vidim koliko mi je dobro i samoj', objasnila je u jednoj radijskoj emisiji.

Za 26-godišnju Arianu Grande, pjevačicu i najutjecajniju osobu na društvenim mrežama te najpraćeniju osobu na Instagramu, solo život također je sjajno otkriće. Pozitivan stav o samačkom životu promiče nakon nekoliko tragedija koje je doživjela.

Podsjetimo, Grande je doživjela velik šok nakon što je na njezinom koncertu u Parizu eksplodirala teroristička bomba, a potom je iznenada od predoziranja preminuo njezin tada već bivši dečko Mac Miller.

'Ne biste vjerovali koliko sam terapija odradila kod psihologa, koliko sam razmišljala o svemu tome te koliko sam puta otpjevala ovu pjesmu. Konstantno radim na sebi, liječim se i brinem o mentalnom zdravlju', poručila je nedavno, nakon što je njezina pjesma 'Thank you next' postala jedna od najslušanijih na ljestvicama u Americi i Europi.

Ove tri uspješne mlade dame ponosno govore o tome kako su prodisale otkako su stavile sebe na prvo mjesto. Ne libe se u svijetu koji nas stavlja u kalupe istupiti i izjasniti se kao drugačije. Zalažu se za to da ih partner i ljubav ne trebaju definirati u medijima te da se time ne treba umanjivati njihov trud, rad, sreća i zadovoljstvo.