POZITIVNA VODITELJICA

Ellen DeGeneres o svojoj bolesti: 'Nisam znala da su bolna leđa simptom Covida'

17.12.2020 u 19:13

Bionic
Reading

Komičarka i voditeljica Ellen DeGeneres (62), kojoj je prošlog tjedna potvrđeno da je pozitivna na koronavirus, obavijestila je putem društvenih mreža obožavatelje o svom stanju

'Pozdrav svima, samo želim zahvaliti svima na dobrim željama. Jako to cijenim. Osjećam se 100 posto, osjećam se stvarno dobro', započela je svoje obraćanje DeGeneres pa otkrila kako je ostala zatečena svojim pozitivnim testom.

'Jedna stvar za koju vam ne kažu da ćete dobiti je intenzivna bol u leđima', kaže voditeljica i dodaje kako nije znala da je to simptom Covida.

'Tko je znao? Kako dolazi? Bolovi u leđima. Loše', razmišlja naglas DeGeneres.

Komičarka je svoju dijagnozu otkrila prošloga četvrtka podijelivši na društvenim mrežama izjavu u kojoj navodi da je imala pozitivan test na Covid-19.

'Srećom, trenutno se osjećam dobro. Obaviješteni su svi koji su bili u bliskom kontktu sa mnom i slijedim sve smjernice CDC-a', napisala je na svom Twitteru DeGeneres.

U rujnu je premijerno započela 18. sezona Ellen DeGeneres Showa, koji je sniman bez publike u studiju, a uz one u studiju voditeljica je imala i virtualne goste.

  • +7
Ellen DeGeneres Izvor: Profimedia / Autor: The Ellen Show / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Nakon Ellenine jutrošnje objave, zaustavili smo snimanje Ellen DeGeneres Showa do siječnja', rekao je prošloga tjedna časopisu People glasnogovornik produkcijske tvrtke Telepictures.