ČUDAN REDOSLIJED

Ella Dvornik priprema nezaboravnu djevojačku večer

28.03.2019 u 11:26

Bionic
Reading

Iako običaj uglavnom ide da djevojačku zabavu mladenke imaju neposredno prije vjenčanja, kod mlade blogerice Elle Dvornik i to je naopako. Ona je svoju zabavu s prijateljicama zakazala nekoliko mjeseci nakon tajnog vjenčanja u Las Vegasu

'Prvo medeni pa vjenčanje, i logično sada djevojačka. Kako je sve krenulo i kako će biti na djevojačkoj sutra? Eeeee to ćete vidjeti u vlogu, ni ja ne znam. Kažu da je iznenađenje. Što vi mislite?', napisala je Ella Dvornik ispod najnovije objave na društvenim mrežama i tako najavila ludu zabavu s najbližim prijateljicama.

Djevojačka zabava inače se po običaju radi neposredno prije vjenčanja, no kod 27-godišnje Elle očito nije bilo vremena za istu jer je vjenčanje isplanirano ekspresno.

Domaća blogerica i njezin odabranik, Britanac Charles Pearce vjenčali su se u veljači u Las Vegasu, nekoliko dana nakon što su odradili medeni mjesec u Meksiku.

  • +2
Ella Dvornik Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

'Izričito zbog toga što imamo obitelj na dva kraja Europe. Teško nam se vremenski bilo uskladiti zbog našeg i njihovog posla. Mislili smo - ako ne odradimo to onako kako želimo, nećemo to napraviti', pojasnila je Dvornik u intervjuu za tportal zašto su ona i Charles toliko čekali na vjenčanje.

  • +4
Ella Dvornik i Charles Pearce Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL