SJAJNO JOJ PRISTAJE

Ella Dvornik osvježila izgled: 'Nisam ni blonde ni brunetta, možda sam blondeta'

27.05.2020 u 10:37

Bionic
Reading

Domaća Influencerica Ella Dvornik napravila je nakon dugo vremena značajniju promjenu imidža koja se jako svidjela svim njezinim fanovima

Domaća Influencerica Ella Dvornik napravila je nakon dugo vremena značajniju promjenu imidža koja se jako svidjela svim njezinim fanovima Iako smo ranije navikli na učestale promjene boja kose kod kćeri kralja funka, otkako je postala majka, Ella Dvornik više vremena posvetila je svojim kćerkicama.

No nakon dvomjesečne karantene koju je provela sa suprugom, kćerkicom Balie i novorođenom Lumi, Ella je jedva dočekala svoj red u omiljenom frizerskom salonu. Odvažila se na novu veliku promjenu i postala plavuša. Svoju izuzetno dugu kosu skratila je ovoga puta do duljine ramena i u trenu postala prava gospođa.

‘Nakon 2 i pol mjeseca puštanja kose došlo je vrijeme da i ja zavirim na makeover! Odlučili smo malo posvijetliti kosu i osvježiti je naglašenim pramenovima oko lica! Idealno za nadolazeće ljeto!’, rekla je Ella uz fotografiju na kojoj pokazuje svoj novi izgled.

Dodala je osim toga: ‘Nisam ni 'blonde' ni 'brunetta” možda sam #Blondeta!’

Svoj kratki izlet u grad bez djece, Ella je iskoristila i za brzinski shopping. Pohvalila se kako je kupila prve traperice nakon poroda i toj konfekcijski broj 36.

Nedugo nakon toga u videu je pokazala kako je samo tri mjeseca nakon poroda uspjela ući u traperice svog nekadašnjeg broja, te nije krila sreću i zadovoljstvo.