MAMA U NEVJERICI

Ella Dvornik usporedila fotografije Balie Dee i Lumi Wren te zaključila: 'Ne mogu vjerovati da dvije sestre mogu biti baš toliko različite’

04.05.2020 u 10:52

Bionic
Reading

Prije tri mjeseca na svijet je donijela drugo dijete, kćerkicu koju je nazvala Lumi Wren. Kako malena raste, tako je mama Ella Dvornik sve više začuđena time koliko je različita od svoje starije sestrice Balie Dee

Ella Dvornik svoje je uobičajene poslove posljednja tri mjeseca stavila na čekanje i potpuno se posvetila drugoj nasljednici Lumi Wren, uz stariju kćerkicu Balie Dee iz braka sa suprugom Charlesom Pearceom.

Otkačena mama Ella svakodnevno zabavlja svoje brojne pratitelje na društvenim mrežama raznim objavama iz svoga doma. Nerijetko pokaže i kako napreduje njezina tromjesečna mezimica, a ne zaboravlja ni na dvogodišnju Balie.

Sada je pomoću dvije usporedne fotografije pokazala koliko su zapravo različite njezine dvije kćerkice. Pronašla je fotografiju tada tromjesečne Balie i priložila ju uz najnoviju fotku malene Lumi, a razlika je i više nego očita.

‘Ne mogu vjerovati da dvije sestre mogu biti baš toliko različite’, zaključila je Ella, a pratitelji su joj u komentarima pisali da je to skroz uobičajena pojava.