MALA PROMJENA

Ella Dvornik preselila u Istru na neko vrijeme: Pogledajte u kakvoj kući s bazenom uživa

14.05.2020 u 19:05

Bionic
Reading

Mlada travel blogerica Ella Dvornik prije nekoliko je mjeseci dala do znanja svojim brojnim Instagram pratiteljima da bi voljela živjeti u Istri neko vrijeme. Bacila se tada u potragu za savršenom kućom gdje bi boravila sa suprugom i djecom. Iako iz prve nije uspjela, njezin san sada se ostvario

Nakon neuspješne zimske potrage za savršenom obiteljskom kućom u Istri, Ella Dvornik na kratko je ostavila svoje snove o preseljenju u taj dio Hrvatske po strani. Posvetila se svojoj novoj kćerkici Lumi Wren, a onda je zbog karantene i situacije u kojoj nema previše slobode na koju je navikla, ponovno pokrenula temu odlaska u Istru.

U svega nekoliko dana spakirala je svoje najbitnije stvari za narednih nekoliko tjedana i odselila sa suprugom Charlesom Pearceom i kćerkicama Balie Dee i Lumi Wren u maleno istarsko mjestašce Barban.

Barban je smješten na brežuljku iznad doline rijeke Raše, 26 km sjeveroistočno od Pule. Tamo je uz pomoć svojih pratitelja koji su joj sugerirali neke od kuća za boravak, pronašla svoj novi privremeni idealan dom.

Ella Dvornik u Istri Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot Instagram

Već na prvi pogled Ella se oduševila mjestom ali i odabranom kućom s prostranim vrtom, dječjim igralištem i bazenom. Kako točno izgleda nova kuća iz snova pokazala je u svojim objavama na društvenim mrežama.

‘Charles i ja imamo neku internu foru. Od kad tražimo kuće imamo kod riječ “life play” kad netko to kaže, oboje se počnemo praviti kao da živimo u tom mjestu kroz koje prolazimo autom. Točnije, izmislimo dijaloge ljudi koji tamo žive. Ako nam se svidi dijalog, složimo se da je to ok mjesto za tražiti kuću, da imamo 8 godina duboko u duši. Enivej. Promijenili smo lokaciju izolacije u ovu kuću u Istri. Malo ćemo tu igrati “life play” prije nego se vratimo u Zagreb. Al čini mi se da je život u Istri već ovako i onako na neki način Samoizoliran. Kuće usred ničeg su toliko predivne da prosto nemaš razlog da ih napustiš’, poručila je dok je pozirala u svom novom vrtu uz čašu vina.