NOVA FRIZURA

Ella Dvornik opčinjena stilom šezdesetih: 'Mislim da sam malo previše gledala Damin gambit'

18.11.2020 u 09:05

Bionic
Reading

Blogerica Ella Dvornik pohvalila se novom frizurom u stilu šezdesetih, a na promjenu imidža potaknula ju je jedna od Netflixovih trenutno najatraktivnijih serija

'Mislim da sam malo previše gledala seriju The Queen's Gambit i morala sam otići isprobati frizuru. Još samo moram kupiti šah (za ukras)', napisala je Ella na Instagramu i pratitelje pitala jesu li i oni opčinjeni stilom tih vremena.

Novu Ellinu frizuru podržali su brojni njeni pratitelji, ali nisu skrivali oduševljenje niti s Netflixovom serijom o Beth Harmon, najboljoj šahistici iz razdoblja hladnog rata.

'Tebi sve stoji. Odlična je serija', napisala je jedna obožavateljica, a druga se Elline frizure nije niti dotaknula.

'Ja sam opčinjena serijom. Odavno nisam ništa bolje pogledala. A o kostimografiji da ne pričam', napisala je.

Za nezaboravna izdanje lika Beth Harmon, koju glumi mlada Anya Taylor-Joy, pobrinula se poznata francuska kostimografkinja Gabriele Binder. Pri slaganju Bethinih odjevnih kombinacija, otkrila je Binder, inspirirala se nezaboravnim izdanjima slavnih dama poput Audrey Hepburn i Edie Sedgwick.

Ella je na Instagramu podijelila i TikTok video na kojemu pokazuje svoju transformaciju i povratak u šezdesete. Dio zasluga za Ellinu opčinjenost razdobljem hladnog rata, čini se, pripada i danas nezaobilaznom 'modnom dodatku' za lice koji je prije šezdesetak godina bio nezamisliv.

  • +7
Frizure Elle Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL