'MUKE' ZBOG KOMENTARA

Ella Dvornik o kritikama na svoj račun: 'Još mi nije došla socijalna služba zbog kritika na Instagramu'

09.12.2019 u 11:13

Bionic
Reading

Kći kralja funka i popularna blogerica navikla je na to da o njezinu načinu života svi imaju mišljenje. Znali su je na društvenim mrežama napadati zbog raznih stvari, a Ella Dvornik, koja je sada u šestom mjesecu trudnoće, otvorila je dušu na temu kritika o tome kakva je majka

'Još mi nijednom socijalna služba nije došla ni zbog jednog tog komentara i s tim razlogom se ne brinem', rekla je kroz smijeh za RTL. Izjavila je da je mislila kad je rodila Balie da su svi roditelji ozbiljni te da imaju rutinu i dobru organizaciju.

'Sad kad gledam prijateljice s djecom, nema tu organizacije, rutine, nikome nije kuća čista, nitko nije oprao kosu, nitko nije sterilizirao bočicu nakon dva mjeseca, nego sve ide onako na brzaka. To pretvaranje na internetima... svakome nešto smeta', ističe blogerica.

Okomili su se na nju oko dojenja pa je Ella pred kamerama slikovito objasnila da to boli i da netko izdoji 30 mililitara, a druge žene 'napune mlijekom pola frizera u pola dana'. 'Ja sam dojila Balie pa sam odlučila da više neću, prebacila sam se na formulu. Dosta se žena javilo kojima je isto to bilo problem, a imaš i ove druge koje su, recimo, dojile sedam godina i onda njima nije jasno kako ovoj drugoj ne ide', kaže.

View this post on Instagram

Stara fotka, al jos ju volim :) @journal.hr

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Na pitanje rade li joj ponekad pritisak i mama Danijela ili suprug Charles kaže da joj mama zna prigovoriti kad vidi prepunu košaru prljave robe.

'Ali ne možemo nekome prigovarati ako ne znamo kakva je realna situacija kod druge osobe', poručila je.