pukla ga nostalgija

Edo Maajka se prisjetio kako je izgledao u vrijeme snimanja videospota za pjesmu koja ga je proslavila

22.04.2020 u 13:02

Bionic
Reading

Zadnje dane jedan od najpopularnijih regionalnih repera Edo Maajka vrijeme u izolaciji krati prebirući po starim fotografijama te ih pokazuje svojim fanovima, a među ostalim je objavio i jednu koja je nastala kad je napravio svoj prvi spot za singl 'Prikaze'. Ta ga je pjesma 2001. postavila u središte pozornosti

'Pronašao sam fotke sa snimanja videa za Prikaze', pohvalio se Edo Maajka na Instagramu. Obožavatelji su mu poručili kako mu je to legendarna pjesma uz koju su neki od njih odrasli, repali i pitali ga gdje je sad ekipa sa snimanja. Slavni reper je u tom spotu glumio pacijenta koji gubi kontrolu nad sobom kojeg napadaju ‘mali zeleni’ pa ga doktori vežu u luđačku košulju, a on bježi od svih. Na kraju ga ulove i svi zajedno plešu u luđačkoj sobi.

View this post on Instagram

Pronaso sam fotke sa snimanja videa za Prikaze!!!

A post shared by Edo Maajka (@edomaajka.official) on

Spot je snimio producentski tim Kerozin, a singl je objavljen na Edinom prvom album 'Slušaj mater' iz 2001. godine. Riječ je o albumu za kojeg se smatra da je potpunosti preokrenuo domaću hip hop scenu i lansirao Edu na sam vrh regionalne glazbene scene. Premijera spota 'Prikaze' na kojemu se radilo preko mjesec dana, bila je 2003. godine u glazbenoj emisiji 'Hit Depo'. Te je godine reper održao i svoj prvi koncert i to u zagrebačkom KSET-u.

Izvor: Društvene mreže

Podsjetimo, pravog imena Edin Osmić rapom se počeo baviti još 90-ih. Kad je rat je zahvatio i njegov kraj bio je prisiljen pobjeći u selo Ograđenovac nadomak Brčkog. Kamionom, kao i mnoštvo ljudi zahvaćenih ratom, prelazi u Hrvatsku gdje prvo u Privlaci kraj Zadra, a zatim u Zagrebu nalazi svoje utočište. Sve vezano za repanje i tehniku otkrio je u Zagrebu gdje se skrasio i gdje živi danas.

View this post on Instagram

Hvala Matej Grgic za fotke!!! @_matej_grgic_

A post shared by Edo Maajka (@edomaajka.official) on