NA SPOTIFYJU

Dvije godine nakon potpisivanja ugovora: Sve je napokon spremno za prvi podcast Meghan Markle

18.03.2022 u 15:17

Bionic
Reading

Zajedno sa svojim provjerenim timom Meghan Markle utanačila je i posljednje detalje sa Spotifyjem, na čijoj će streaming platformi napokon ovog ljeta započeti sa svojim podcastom

Glasnogovornik tvrtke Archewell Audio potvrdio je za magazin People kako će ovoga ljeta vojvotkinja od Sussexa napokon 'zaploviti' streaming vodama Spotifyja i lansirati svoj podcast. Uz to je naglasio da će dodatni detalji uskoro biti poznati javnosti.

Meghan Markle i princ Harry najavili su još 2020. da su preko jedne od svojih tvrtki, Archewell Audio, potpisali ugovor sa Spotifyjem, sa ciljem da 'izgrade zajednicu kroz zajedničko iskustvo, priče i vrijednosti', a naknadno se doznalo i kako su za to uprihodili milijune dolara.

  • +9
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njihov debi podcast objavljen je 29. prosinca 2020. i u njemu su sudjelovali njihovi slavni prijatelji, među kojima su bili i Elton John, Tyler Perry, Stacey Abrams i James Corden, a kratko pojavljivanje imao je i njihov sinčić Archie.

Inače, princ Harry i Meghan Markle svoj su podcast vrijedan 18 milijuna funti lansirali prije gotovo dvije godine, a budući da se nisu pretjerano maknuli s početne točke, početkom ove godine Spotify je uskočio i preuzeo produkciju u svoje ruke. Čini se da su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa shvatili da mi mogli ostati bez unosnog ugovora, stoga su požurili s pripremama za prve podcaste.