ŠTO SE DOGAĐA

Meghan Markle ovo sigurno nije odobrila: Princ Harry stigao na rodeo u Teksas

08.03.2022 u 09:23

Bionic
Reading

Iako je mislio da će proći nezamijećeno, princ Harry sudjelovao je na teksaškom rodeu, gdje je pratio poznato jahanje bikova. Budući da je njegova supruga Meghan Markle aktivistica za prava životinja, mnogi su Harryjevim potezom jako iznenađeni

Koliko je Meghan Markle imala utjecaja na tada još samo svog zaručnika princa Harryja, govori saznanje da ga je natjerala da se odrekne stoljetne obiteljske tradicije, takozvanog Boxing dana. Riječ je o odlasku u lov na fazane u blagdansko vrijeme. Tako je Harry, na iznenađenje svoje obitelji, ipak propuštao lov i ostajao sa svojom suprugom.

Sve to bila je velika Meghanina želja, jer se godina bori za prava životinja.

Međutim, izgleda da bivša vojvotkinja od Sussexa više nema zadnju riječ u braku.

  • +6
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: NAACP/MTV / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Naime, princ Hary protekli je vikend viđen u Teksasu. I ništa ne bi bilo čudno, da princ nije uživao u tamošnjem događaju sezone - rodeu. Natjecanje u vještini jahanja neukroćenih bikova i konja sa sedlom, bacanju lasa i vezivanju teleta.

Kako bi se uklopio u događaj i bio što manje upadljiv, 37-godišnji Harry odjenuo je maslinastu košulju, stavio kaubojski šešir te bio okružen nekolicinom poznanika.

S njim u društvu bila je Cindy Reid, organizatorica cijelog događaja, koja je fotografiju i objavila na društvenim mrežama te se princu zahvalila na dolasku.

'To je tipičan američki događaj u kojem su životinje stvorene za nastup. S obzirom na to da je njegova supruga aktivistica za prava životinja, šokantno je da se ovdje pojavio. Interesantno je to da ga većina ljudi nije ni prepoznala, a ako i je nije ih bilo briga', rekao je jedan od sudionika rodea.

Očekivano, Meghan Markle nije bila u pratnji svog supruga na ovom putovanju i događaju.