PRIPREMANA U TAJNOSTI

Knjiga od koje strepi kraljevska obitelj: Prijatelj Meghan Markle otkrio detalje memoara princa Harryja

17.03.2022 u 18:10

Bionic
Reading

Vojvoda od Sussexa, princ Harry, planira javno iznijeti detalje o svom odnosu s otuđenom obitelji u eksplozivnim memoarima vrijednim 20 milijuna dolara, a koji bi trebali biti objavljeni kasnije ove godine

Nakon što je u javnosti odjeknula vijest kako princ Harry planira objaviti vlastite memoare nakon potpisivanja unosnog ugovora, vjeruje se kako će tim činom dodatno stati na put već dovoljno poljuljanim odnosima s obitelji na čelu s kraljicom Elizabetom.

Ipak prema riječima Omida Scoobieja, bliskoga prijatelja Meghan Markle, kraljevska obitelj ne treba strahovati zbog izlaska njegovih memoara.

  • +9
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Harry se stvarno trudi osigurati da u njegovoj knjizi ne postoji materijal koji se, na bilo koji način, može smatrati negativnim prema kraljici ili njezinoj vladavini. U toj knjizi doista želi proslaviti njezin život i svoj odnos s njom. Mislim da koliko god novinari željeli da ovo bude knjiga puna Harryjevih optužbi na račun obitelji i napad, takvo što se neće dogoditi. Naravno, njegova je priča mnogo više od samo nekoliko godina njegova života u ulozi vojvode od Sussexa. Mislim da će brojni ostati uskraćenim za bombastične navode Harryja, no njegovi memoari neće biti ništa manje zanimljivi', riječi su bliskog prijatelja Harryjeve supruge.

Kraljevska obitelj nije krila zabrinutost Harryjevom odlukom da surađuje s JR Moehringerom, Pulitzerom nagrađenim piscem na, kako izdavač opisuje 'definitivnom prikazu iskustava, avantura, gubitaka i životnih lekcija koje su ga pomogle oblikovati'.

Govori se da su kraljica, princ Charles i princ William bili potpuno zaslijepljeni Harryjevom šokantnom objavom da već više od godinu dana potajno radi na svojim još neimenovanim memoarima.

Kraljevski stručnjaci su prethodno upozorili da bi objava potencijalno eksplozivne knjige mogla  dodatno uništiti njegove već ionako poljuljane odnose s obitelji.