SVAĐA S MEGHAN

Oprašta, ali ne zaboravlja: Odluka Kate Middleton mogla bi promijeniti odnose u kraljevskoj obitelji

11.03.2022 u 10:27

Bionic
Reading

Kako tvrdi dobro upućeni stručnjaci za britansku kraljevsku obitelj, Kate Middleton donijela je odluku da više neće prolongirati svađu sa šogoricom Meghan Markle, no isto tako istu neće zaboraviti, a sve iz jednog razloga - ona kao buduća kraljica svoje osjećaje mora držati za sebe

Još od vjenčanja Meghan Markle i princa Harryja, u svibnju 2018., priča se o svađi između dviju vojvotkinja - one od Cambridgea i od Sussexa.

Sve se donekle smirilo, no napeti odnosi ostali su i dalje. Kate Middleton već je bila umorna od konstantnih opravdavanja da nije ona kriva niti da je rasplakala svoju šogoricu uoči njezina vjenčanja, nakon svađe oko haljina djeveruša, a koja su se ponovno pojavila nakon prošlogodišnjeg eksplozivnog intervjua s Oprah Winfrey.

40-godišnjoj vojvotkinji od Cambridgea sve je to dosadilo, pa je donijela odluku da neće nikada zaboraviti njihovu svađu, no isto tako da neće produbljivati istu. Jednostavnim rječnikom, neće je više ni spominjati.

  • +8
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Mario Pietrangeli / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ako je vjerovati stručnjakinji za kraljevsku obitelj, Ingrid Seward, majka troje djece ponašat će se srdačno prema Meghan Markle, ukoliko se ona pojavila na kraljičinom jubileju: 'Budite uvjereni da će fotografi imati pune ruke posla i da će usnimiti poljupce i zagrljaje dviju šogorica. I ona je sama svjesna da nema smisla prolonigrati svađu i uništiti priliku da se njihov odnos popravi. Jednostavno, svoje osjećaje mora staviti sa strane - to je dio njezinog posla. Njezini privatni osjećaji moraju ostati takvi.'

No, hoće li se uistinu takvo što i odigrati, ne može se znati sa sigurnošću, budući da princ Harry i Meghan Markle još uvijek nisu službeno potvrdili dolazak u London na proslavu kraljičinog jubileja.