NE OPRAŠTAJU IM

Društvene mreže gore, a pale su i teške optužbe na račun 'licemjernih' holivudskih zvijezda

28.03.2022 u 06:36

Bionic
Reading

Nakon što su na crvenom tepihu, ali i u prijenosu uživo 94. dodjele Oscara riječima, ali i malim detaljima u bojama ukrajinske zastave, najveće holivudske zvijezde poslale svoju podršku Ukrajini, korisnici društvenih mreža zasuli su Twitter komentarima. I nisu ništa lagali...

Odjednom 'probuđene' holivudske zvijezde našle su se na udaru korisnika društvenih mreža zbog toga što su se pokazali iznimno licemjernima. Dok javno šalju tek riječima podršku ratom zahvaćenoj Ukrajini, s druge strane tek rijetki su odlučili financijski pomoći izbjeglicama, ali i onima koji su ostali i bore se za svoju zemlju.

Holivudske zvijezde bez pogovora su prihvatile svoje darove na 94. po redu dodjeli Oscara, a nagađa se kako ove godine vrijednost 'vrećica' s poklonima premašuje iznos od 140 tisuća dolara. Upravo zbog toga mnogi smatraju kako su stotine tisuća dolara, utrošene na poklone koje si te zvijezde itekako mogu priuštiti, mogle biti utrošene na pomoć Ukrajini.

Poklone su dobili svi nominirani, bez obzira jesu li u konačnici osvojili zlatni kipić ili ne, što se nikako nije svidjelo korisnicima društvenih mreža, koji su ih javno odlučili prozvati.

'Sasvim nepotrebno; sredstava su trebala ići za pomoć Ukrajini', 'Apsolutno ZGAĐEN listom poklona koje su ove godine dobili nominirani za Oscara'....

A što se sve našlo među poklonima? Bilo je tu doista svega od organskih grickalica preko maslinovog ulja pa sve do skupih estetskih tretmana ili renovacije doma?!

Među najskupljima su zasigurno 25 tisuća dolara koje daje jedna građevinska tvrtka za renovaciju doma, četiri noćenja za dvoje u luksuznom resortu za 15.600 dolara, potom trodnevni holistički wellness odmor za 15 tisuća, estetski zahvat za ruke od 12 tisuća kao i tretman kože po izboru, među kojima mogu birati i botoks, za 10 tisuća dolara.

  • +12
Dodjela Oscara 2022. Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia