COUNTRY I NOVI VAL

Drugu emisiju 10. sezone showa 'Zvijezde pjevaju' napustili Antun Ponoš i Lara Antić Prskalo

26.03.2022 u 20:34

Bionic
Reading

U ovotjednoj emisiji desete sezone parovi su izvodili pjesme žanrova country i novi val. Emisiju su napustili legendarni voditelj i urednik kultnih 'Kućnih ljubimaca' i vokalistica grupe Bang Bang. Zbrajanjem bodova žirija i glasova publike ostali su na dnu tablice. 'Napokon ću se vratiti normalnom životu', našalio se Antun Ponoš na kraju emisije

Iva Jerković i Ivo Amulić večer su otvorili country pjesmom. Izabrali su Dolly Parton i njezinu 'Jolene'. Osvojili su 28 bodova od strane žirija u kojem sjede Zorica Kondža, Danijela Martinović, Jurica Pađen i Marko Tolja.

Podsjetimo, za prošlotjedni, prvi nastup u show-u 'Zvijezde pjevaju' baladu 'More snova' Tedija Spalata ovaj par je pobrao najviše bodova od žirija.

Nakon njih su nastuili Ivana Kindl i Marina Orsag s pjesmom Cacadou Looka 'Kao pjesma'. Od žirija su dobile 31 bod.

Antun Ponoš i Lara Antić Prskalo treći su par koji je izašao na pozornicu pred žiri. Pjevali su country hit 'Ring Of Fire' od Johnnyja Casha.

Izvor: Društvene mreže

Areta Ćurković i Goran Bošković izabrali su pjesmu 'Baum Bam Bam' od Cacadou looka. 'Ovaj put je bilo puno bolje. Vaš napredak od prošle emisije je jako velik', poručio im je Marko Tolja. Osvojili su 28 bodova.

Izvor: Društvene mreže

Marko Braić i Gina Victorija Damjanović otpjevali su pjesmu 'Not Ready To Make Nice' od grupe The Chicks. 'S ovom pjesmom ste pomaknuli granice', rekla im je Danijela Martinović. Od žirija su dobili 35 bodova.

Lu Jakelić i Mario Kovač raspjevali su publiku izvedbom pjesme 'Troje' hit grupe Xenia. Za nastup su od žirija dobili 26 bodova.

Izvor: Društvene mreže

Maja Ciglenečki i Stjepan Lach izveli su pjesmu 'Beauty' od Emilije Kokić & Al Turnera s kojom su nastupili na Dori. 'Nemam puno zamjerki, ali Majo voljela bih da pustiš više glas', rekla je Zorica Kondža. Od žirija su dobili 25 bodova.

Zadnji su nastupili Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca s pjesmom 'Nitko kao ja' od Šarlo Akrobate. Od žirija su dobili 27 bodova.

U show programu nastupile su mlade glazbene zvijezde u duetu - Eni Jurišić i Matija Cvek. Njihov je zajednički singl 'Trebaš li me' trenutačno 'najvrćenija' pjesma u Hrvatskoj.

  • +21
Zvijezde pjevaju 2022. Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro / HRT