kakAV STAJLING

U koži od glave do pete: Zorica Kondža je bila i ostala rokerica u duši, oduševljava stajlingom i frizurom

16.03.2022 u 06:46

Bionic
Reading

Pjevačku divu koju krasi jedan najljepših i najjačih glasova na ovim prostorima gledatelji će od ove subote moći pratiti u žiriju HTV-ovog showa 'Zvijezde pjevaju'. Do tada krati vrijeme zabavljajući obožavatelje na Facebooku te redovito iznenađuje i veseli sve svojim zanimljivim objavama

Zorica Kondža je poput vina. Za promjenu je duge haljine i ženstvene stajlinge zamijenila poziranjem u kožnoj jakni i hlačama te čizmama na petu sa zakovicama.

Pozirala je s mladenačkom frizurom - kratkom smeđom kosom - pored preparirane divlje mačke, a nema onog tko joj nije ostavio kompliment pored fotografije koju je pokazala na Facebooku, nastalu na jednom od fotosessiona.

'Kraljica rocka i jedan od najboljih glasova u Hrvatskoj', 'Strašna žena fantastičnog glasa. Prava hrvatska glazbena diva! I, interesantno, nikada nikakvih afera i gluposti u cijeloj karijeri! Sretno u daljem obiteljskom i estradnom životu!', 'Ovo je vrh vrhova, žena najboljeg vokala u Lijepoj Našoj', pišu joj fanovi.

Legendarna pjevačica koja je karijeru započela u kultnom rock bendu Stijene ne krije da i danas sluša rock i hard rock glazbu te nerijetko odlazi na koncerte takvih izvođača. Inače, od ovog vikenda bit će članica žirija u novom showu 'Zvijezde pjevaju', u kojem je u jednoj od sezona bila natjecateljica.

Njezin učenik bio je Davor Dretar Drele, a probe su morali odrađivati telefonski jer je njezin treći sin tada još bio mali i nije bila u mogućnosti izbivati iz Splita cijeli tjedan.

Zorica Kondža Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL