dobro se zabavlja

Antun Ponoš je spreman za 'Zvijezde pjevaju': Pogledajte kakve je outfite pripremio za nastup u showu

18.03.2022 u 22:35

Bionic
Reading

Sve je spremno za veliki televizijski spektakl na HTV-u koji počinje ovog vikenda. Deseta sezona glazbeno-zabavnog showa donijela je nove, zanimljive parove, a među njima je i urednik i voditelj legendarne HRT-ove emisije 'Kućni ljubimci' koji se natječe s pjevačicom grupe Bang Bang, Larom Antić Prskalo. Za tportal je otkrio kakva atmosfera vlada prije prve emisije i pokazao kakve je modne kombinacije pripremio za svoje pjevačke nastupe

'U četvrtak smo imali prvu probu uz glazbeni orkestar. Ovih dana smo bili vrlo aktivni. Lara i ja smo dali što smo mogli u smislu proba. Njezino strpljenje je beskrajno veliko na čemu sam joj itekako zahvalan. Nastojao sam zapamtiti što je trebalo a toga je toliko puno da zaista mi nije jasno kako je to sve moguće realizirati u nekoliko dana', priznaje nam.

'Pjevanje je živa nauka. Svi oni koji misle da je pjevati lako, neka to probaju uz stručnu osobu pa će vidjeti kako to izgleda', naglasio je i otkrio kako je za svoje pojavljivanje na pozornici priredio pravo modno carstvo.

'Svi se vesele početku showa svi su voljni za što boljim nastupom, svi su na nivou i radujemo se što se približio naš show. Pokušao sam sebe ukalupiti uz sve obaveze. Sve ostalo će vidjeti kad show kreće, nadamo se lijepim trenucima i veselju. Svim prijateljima s kojima nastupam u showu sam rekao da ne vidim natjecateljsku draž nego nastup za zabavu tako da će gledatelji biti ti koji će procijeniti što im je dobro a što ne', ističe.

  • +3
Antun Ponoš Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album