ZAPISANO U GENIMA

Druga strana medalje: Jessica Biel otkrila zanimljive detalje o životu sa Justinom Timberlakeom i njihovo dvoje djece

19.04.2021 u 20:00

Bionic
Reading

Detalje iz svog privatnog života glumica Jessica Biel ne dijeli često, a kako je živjeti s Justinom Timberlakeom i njihova dva sina otkrila je u emisiji Ellen DeGeneres

Uz šestogodišnjeg sina Silasa, Jessica i Justin prošloga su ljeta dobili Phineasa s kojim trenutno prolaze trening spavanja, odnosno, slušaju jako puno plača desetomjesečne bebe kojoj izbijaju zubići.

'Tako je teško pustiti ih da plaču i samo nekoliko minuta, a upravo je to ono što radimo na treningu spavanja. Phin odlično odrađuje svoj zadatak', rekla je Biel i dodala kako s prvim sinom nisu prakticirali ovu metodu.

'Mislim da je to zbog toga što nam je bio prvo dijete. Bili smo nervozni i nismo mogli podnijeti tu pomisao, a sad kažemo: 'Da, da, da, bit ćeš ti dobro. Uspjet ćeš!'', opisuje Jessica proces navikanja bebe na samostalno uspavljivanje bez intervencije roditelja, što uključuje dosta plača.

Na pitanje je li biti roditelj dvoje djece teže nego samo jednom, Jessica potvrđuje da definitivno nije lako.

  • +6
Jessica Biel i Justin Timberlake Izvor: Profimedia / Autor: Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia

'Jedan moj vrlo mudar prijatelj je rekao da je jedno dijete puno, a dvoje je tisuću. To je točno takav osjećaj', kaže glumica i opisuje to kao obranu 'jedan na jedan' u kojoj imaš osobu tu, osobu tamo.

No njezin obiteljski kaos ima i svoju lijepu stranu, a to je povezanost njihovo dvoje djece.

'Tako ih je slatko vidjeti zajedno. Obojica misle da je onaj drugi smiješan. Silas je rođen za pozornicu, želi zbijati šale i biti u centru pažnje, a Phin stalno gleda u njega. Sve što Silas radi je smiješno pa je onda i sve što Phin napravi urnebesno smiješno. Po cijele se dane smiju jedan drugome', opisuje odnos braće Jessica.

Prošlu su godinu Jessica i Justin veći dio vremena provodili u Montani, daleko od gužve i vreve Los Angelesa.

'Bila je to za njih ogromna pauza, s puno vremena za obitelj i vremena prilagođenom životu s dvoje djece. Jessica i Justin imaju pune ruke posla s djecom, ali oboje su unatoč tome vrlo aktivni i uživaju u golfu, tenisu, planinarenju i snowboardingu', rekao je izvor prošle godine za E! News.