PONOSNI RODITELJI

Najbolje skrivana holivudska trudnoća: U potpunoj tajnosti Justin Timberlake i Jessica Biel dobili drugo dijete

18.07.2020 u 23:09

Bionic
Reading

Britanski tabloid Daily Mail ekskluzivno doznaje kako su holivudski glumac i glazbenik Justin Tiberlake te njegova supruga glumica Jessica Biel dobili drugo dijete. Vijest dolazi potpuno iznenada nakon problematičnog perioda u njihovu braku kada je glumac uhvaćen u aferi s kolegicom na setu. Zanimljivo je da je Jessica uspjela svih devet mjeseci skrivati svoju trudnoću

Prema pisanju Daily Maila, glumica Jessica Biel prije nekoliko je dana na svijet donijela drugo dijete. Supruga holivudskog zavodnika Justina Timberlakea šokirala je ovime mnoge jer nitko nije ni naslutio posljednjih devet mjeseci da je trudna.

Svoje je stanje uspješno skrivala na početku trudnoće, a zatim je od ožujka nismo imali prilike vidjeti u javnosti.

Slavni supružnici navodno su dobili još jednog sina, a zajedno dijele i petogodišnjeg Silasa.

Za britanski tabloid vijest je potvrdila majka glumice Jessice Biel, koja već neko vrijeme provodi na adresi svoje kćeri kako bi joj pomogla u prvim danima sa drugom bebicom.

Izgleda da su nakon problematičnog perioda koji je krajem studenog prošle godine Timberlake priuštio svojoj voljenoj supruzi, Jessica i Justin odlučili sve zaboraviti nekim sretnijim vijestima i još jednim nasljednikom.

Podsjetimo, 39-godišnji Timberlake je krajem prošle godine neko vrijeme proveo na snimanju novog filma, a tijekom jedne slobodne pijane noći paparazzi fotografi ulovili su ga u vrlo prisnom odnosu s kolegicom Alishom Wainwright.

Nakon toga se javno ispričao svojoj supruzi rekavši: ‘Prije nekoliko dana donio sam pogrešnu odluku, no da budem jasan - ništa se nije dogodilo između mene i moje kolegice. Popio sam puno previše te večeri i žalim zbog svog ponašanja. Trebao sam znati bolje. Ne želim da moj sin vidi ovo. Ispričavam se svojoj nevjerojatnoj ženi i cijeloj obitelji što su se našli u takvoj sramotnoj situaciji i trudit ću se biti što bolji suprug i otac. Ovim potezom to nisam bio.'