VESELJE U OBITELJI

Jessica Biel i Justin Timberlake potvrdili dolazak drugog djeteta i otkrili kako se zove

18.01.2021 u 14:48

Bionic
Reading

Glumica Jessica Biel i pjevač Justin Timberlake vjenčali su se 2012., a 2015. dobili su prvog sina Silasa, a sad su dočekali i drugog, a nazvali su ga Phineas

Justin Timberlake gostovao je u emisiji 'The Ellen DeGeneres Show' gdje je malo pričao o veselju u obitelji nakon što su on i njegova supruga Jessica Biel dočekali drugo dijete. Jessica Biel i Justin Timberlake dobili su sina Phineasa.

'Prekrasan je i tako je sladak. Nitko ne spava. No, oduševljeni smo. Oduševljeni smo i ne možemo biti sretniji. Vrlo smo zahvalni', rekao je Justin Timberlake.

Ellen DeGeneres bile je jedna od rijetkih osoba izvan uže obitelji kojoj je Justin Timberlake rekao da je njegova žena trudna po drugi put.

Justin Timberlake osvrnuo se na podizanje dvoje djece.

'Prilično je zabavno. Silas je vrlo uzbuđen. Stvarno mu se sviđa biti stariji brat. Phin još ne može hodati ili ga loviti, pa ćemo vidjeti što će se dalje događati', rekao je Justin Timberlake.

Petogodišnji Silas provodi vrijeme igrajući video igre i s Lego kockicama. Silas uči i igrati tenis.

'Kupili smo mu Nintendo Switch. To je kao droga za djecu', našalio se Justin Timberlake te dodao da Silas voli i golf, baš kao i on.

  • +3
Justin Timberlake i Jessica Biel Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK