VESELI TRIO

Veliko slavlje u domu omiljenog holivudskog para: Jessica Biel sretnu je vijest podijelila s fanovima

09.04.2020 u 20:37

Bionic
Reading

Glumica Jessica Biel i njezin suprug, pjevač i glumac Justin Timberlake, kao i većina svijeta dane provodi u izolaciji sa svojim sinom Silasom Randallom. Unatoč fotografijima na kojima je njen slavni suprug pod utjecajem alkohola bio vrlo blizak s kolegicom s filmskog seta, koje su im nakratko narušile bračnu idilu, čini se kako se sada sve vratilo u normalu. Glumica u posljednje vrijeme objavljuje fotografije sa suprugom kojima jasno daje do znanja koliko je sretna, a sada imaju dodatan razlog za sreću

Omiljeni holivudski par u srijedu je proslavio peti rođendan svog sina jedinca, Silasa Randalla. Iako svome mezimcu zbog širenja pandemije koronavirusa nisu uspjeli organizirati veliko slavlje na koje bi pozvali njegove prijatelje i obitelj, Jessica Biel i Justin Timberlake pucali su od sreće i ponosa.

38-godišnja zvijezda serije 'U sedmom nebu' ovaj je radostan trenutak podijelila sa svojom vojskom pratitelja na Instagramu, a potom je istu fotografiju podijelio i ponosni tata.

Danas je ovom malom čovjeku pet godina! Kod kuće smo, prekriveni lego kockama i rođendanskom tortom... ali upravo sam u svome telefonu pronašla ovu fotografiju nastalu prošlog ljeta koja me usrećila. Kako bi proslavili njegov veliki rođendan, podržat ćemo organizacije @savethechildren i @feedingamerica koje se trude osigurati djeci i obiteljima obroke i održati ih zdravima u ova vremena', napisala je Jessica Biel pokraj fotografije na kojoj drži na ramenima svog malenog nasljednika.

Prije nekoliko dana rođendan je proslavila i Jessica, a fotografiju s intimne proslave rođendana podijelila je i sa svojim fanovima. Inače slavni par se u jeku epidemije koronavirusa odlučio skloniti na sigurno. Dok traje kriza, 39- godišnji pjevač i njegova supruga odlučili su boraviti u planinama.

'Socijalno se distancirali među drvećem. Nadam se da ste i svi zdravi i na sigurnom. U ovim trenucima moramo se držati zajedno i brinuti jedni o drugima. Pronađite način da i vi podržite lokalne zajednice', poručio je Timberlake putem Instagrama.