BRUSI ZNANJE

Doris Pinčić Rogoznica uživala u svojoj drugoj ljubavi

24.02.2020 u 13:07

Bionic
Reading

Mnogi već znaju kako glumica i voditeljica obožava kulinarstvo i da je svoju kuhinju nazvala 'Kuhinja babe Eve' jer ju je njezina baka Eva naučila kako promišljati i od malo namirnica stvarati čaroliju. Ovog vikenda Doris Pinčić Rogoznica bila je na kulinarskoj radionici u Puli uz Davida Skoku

U pulskom Gastro klubu nakon radionice uslijedilo je otvaranje novog prostora koji je zamišljen kao spoj zdravog života, balansirane prehrane i sporta. Kulinarsko-fitness studio ideja je vlasnika Gastro kluba, Dragana i Verice Jovanović, nekadašnjih sudionika RTL-ove emisije 'Tri, dva, jedan, kuhaj!' koju je vodila Doris Pinčić Rogoznica.

Prvi koraci u kuhinji su joj bili podgrijavanje i dokuhavanje maminih i tatinih jela, a danas kuha svaki dan za svoju obitelj. Omiljeni su joj riblji specijaliteti, ali nikad ni jedan recept ne ponavlja dva puta, svaki dan je nova inspiracija, ranije je otkrila.

A da je na radionici u Puli bilo zanimljivo i veselo otkrile su i fotografije kulinarske zvijezde, chefa Davida Skoke koje je pokazao na svom Instagram profilu.

Glumica i voditeljica često pokazuje fotografije i videa s kulinarskim sadržajem. Ljubav i strast prema kuhanju prenijela je i na svoju obitelj, dječica. Sin Donat i kćer Gita nerijetko joj 'pomažu' kad spravlja jela, a i muža je 'privela u kuhinju', kako se našalila nedavno uz fotografiju objavljenu na društvenim mrežama.