VELIKA ČAST

Slavlje u domu Davida Skoke: Prvi Hrvat na kanalu 24Kitchen

19.09.2018 u 11:06

Bionic
Reading

Poznati hrvatski kuhar i miljenik žena, pozornost medija je privukao u 'MasterChefu' i emisiji 'No Reservations' Anthonyja Bourdaina. Najseksipilnijeg hrvatskog chefa, kako su ga mediji prozvali, gledatelji su mogli pratiti i u 'Jezikovoj juhi', a sada se David Skoko vraća na male ekrane

Omiljenog hrvatskog kuhara ćemo ove zime gledat na popularnom gastro kanalu 24Kitchen, gdje će se pridružiti kulinarskim zvijezdama kao što su Gordon Ramsay i Jamie Oliver, donosi Story.

'Ovio je vrhunac moje televizijske karijere i ostvarenje najluđih snova. U regiji već ima nekoliko emisija s kuharima iz Srbije i Slovenije, a mislim da je sad pravo vrijeme za hrvatsku emisiju. Kuhamo ovo već neko vrije, sad je spremno za serviranje', izjavio je David Skoko i priznao da ga je frka, ima pozitivnu unutarnju nervozu i leptiriće u trbuhu. Emicija će se zvati 'David Skoko: Stari gušti, nova kužina' i predstavljat će tradicionalnu kuhinju s modernijim izričajem.

Nakon što se prvi put pojavio na televiziji, ubrzo je postao popularan. Slava mu je, kaže, donijela više pozitivnog nego negativnog. Zbog snimanja će mnogo izbivati iz kuće i restorana. Bit će u Sofiji, a s njim će biti i supruga Ana s kojom ima sin Antona i kćer Franku.

Osim svojim delicijama, David Skoko pozornost privlači i svojim izgledom, a o njegovoj popularnosti svjedoće 5000 pratitelja na Instagramu, gdje svakodnevno objavljuje fotografije iz kuhinje.

  • +2
David Skoko Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL televizija