KAKVA IDILA

Doris i Boris Rogoznica organizirali slavlje iz snova

17.02.2020 u 09:52

Bionic
Reading

Glumica i jedna od omiljenijih televizijskih voditeljica i njezin suprug prije nekoliko dana proslavili su šesti rođendan sina Donata. Svom dječaku organizirali su ovog vikenda pravu dječju zabavu u zagrebačkom restoranu, a na društvenim mrežama pokazali su kako su se zabavili

Kad nije pred malim ekranima, omiljena voditeljica uživa u ulozi majke šestogodišnjem Donatu i jednogodišnjoj Giti. Doris Pinčić Rogoznica rado pokazuje trenutke svoje obiteljske idile, a na Instagramu je sada pokazala svoj ponos i sreću zbog šestog rođendana njezinog prvorođenca. 'Veliki šesti rođendan', opisala je niz fotografija sa slavlja u zagrebačkom restoranu. Čestitke su obitelji, a posebno malom Donatu, ponovo stizale sa svih strana.

Njezin suprug Boris još u utorak objavio je emotivnu poruku sinu.

'Mogu reći da smo u svojih 30 i kusur godina života prošli ponešto, iskusili razna iskustva, nauživali se raznih užitaka i napravili puno stvari koje će ostati iza nas i kad nas više ne bude. Ali bez sumnje najljepše je stvoriti i podići obitelj. Divnu i kulturnu djecu, koja ti svakodnevno uzvraćaju ljubav i čine te ponosnim. Najljepše je biti roditelj djeci koja su voljena i koja vole. I već samo to dovoljno je veliko životno postignuće. Sretan rođendan Donat, šest godina nas činiš sretnim i ponosnim i daješ razlog za nadljudsku borbu pred kojom sve ostalo nema ama baš nikakve šanse', napisao je glazbenik uz videosnimku u kojoj su on i Doris zapjevali za Donatov rođendan.

Doris je u zadnje vrijeme u središtu pažnje hrvatske javnosti jer je nedavno otišla s RTL televizije i pridružila se HRT-u. Osim što je uspješno počela voditi emisiju 'Dobro jutro Hrvatska', jedva čeka Doru koja će se uskoro održati u Opatiji. Vodit će je sa Zlatom Mück Sušec i dva šarmantna voditeljska 'veterana' Mirkom Fodorom i Duškom Ćurlićem.

'Jako se radujem ovom novom iskustvu, svojoj prvoj Dori, pogotovo haljinama koje će dečki nositi, no uz njih se osjećam vrlo sigurno, dobro ćemo se pripremiti i, što je najvažnije, dobro se zabavljati. Naravno da postoji i malo te pozitivne treme, ali uz Zlatu i dečke te dobru pripremu znam da će se i ta trema odmah anulirati', izjavila je.

  • +11
Voditelji Dore 2020. Izvor: HRT / Autor: Dario Njavro / HRT