NAJDRAŽA PARTNERICA

Doris Pinčić Rogoznica pokazala s kim i kako vježba

21.03.2018 u 12:58

Bionic
Reading

Voditeljica i glumica koja ovog proljeća treba roditi drugo dijete osim vođenja kulinarskog showa 'Tri, dva jedan - kuhaj!' koji se emitira na RTL-u nakon višesatnih snimanja ne zapušta vježbanje. Dok je Doris Pinčić Rogoznica posvećena trudničkim vježbama ima simpatičnu pomoćnicu

'Obično mi je najdraža partnerica u trčanju, a sad dok radimo trudničke vježbe me ovako čuva. Rita je sve', napisala je Doris Pinčić Rogoznica pored fotografija na kojoj sjedi u lotus pozi. U opisu je dodala kako njezinom četveronožnom kućnom ljubimcu ne smeta što je u natukla kilograme, a u hashtagu poručila: udomite psa.

Rita je psić koji je sasvim slučajno završio u domu zgodne RTL-ove voditeljice 2015. godine. Njezin susjed ju je pronašao ostavljenu na cesti, ali je nije mogao zadržati te je tražio obitelj za nju. Suprug Boris i ona su tada jednoglasno donijeli odluku o udomljavanju kujice, a tome se najviše razveselio njihov sin Donat.

'Boris i ja htjeli da naš sin odrasta uz životinju, da razvija imunitet, ali i empatiju prema živim bićima. Ne kaže se bez razloga da je pas najbolji čovjekov prijatelj', pojasnila je Doris ranije.

  • +33
Doris Pinčić Rogoznica Izvor: Promo fotografije / Autor: Josip Čekada