NA SETU

Trudna Doris Pinčić Rogoznica i simpatični Špiček nasmijali sve kratkim videom

14.03.2018 u 16:53

Bionic
Reading

Da višesatna snimanja ne moraju uvijek biti naporna, pokazali su voditeljica Doris Pinčić Rogoznica i kulinarski chef Tomislav Špiček, koji su kratku pauzu na setu showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' iskoristili za dobru zabavu

'Pa...uplešimo u ovu srijedu!' Napisala je to na svom Instagram profilu omiljena voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica i uz to objavila simpatični boomerang, odnosno video aplikaciju koja svakodnevne trenutke pretvara u nešto neočekivano i zabavno, a zapravo, zbog svoje forme, podsjeća na GIF.

No, što je boomerang manje je bitno, budući da je fokus bio na glavne aktere istog - Doris Pinčić Rogoznicu i njezinog kolegu sa seta showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', chefa Tomislava Špičeka.

Naime, trudna Doris, koja ovog proljeća treba roditi drugo dijete, odlučila je sa Špičekom provjeriti čiji je trbuščić veći, stoga su uz simpatični ples 'zatresli' istima.

  • +33
Doris Pinčić Rogoznica Izvor: Promo fotografije / Autor: Josip Čekada

Pratitelji popularne voditeljice oduševili su se snimkom, no jedan komentar bio je posebno simpatičan, budući da jedna pratiteljica nije znala da je Doris trudna. Voditeljica i glumica na to joj je odgovorila: 'Pa nisi valjda pomislila da sam se ovoliko udebljala?'