uz posebnu fotografiju

Doris Dragović otkrila zlata vrijedan savjet svoje majke

28.01.2024 u 21:49

Bionic
Reading

Naša splitska diva na Instagramu je pokazala kako je izgledala kao djevojčica, a u opisu fotografije s obožavateljima je podijelila mamin savjet

Na Instagram profilu Doris Dragović osvanula je crno-bijela fotografija djevojčice crne kose, a iz prvog pogleda bilo je jasno da je to fotografija naše splitske dive iz mlađih dana.

'Kada sam bila dijete mama me učila 'Ćerce, nije važno šta ti je reka, nego tko ti je reka'. Od čovjeka do čovjeka razlikuje se upućena riječ. I to je cijela mudrost!', napisala je Dragović otkrivši savjet koji joj je majka dala.

Ovih dana Doris je zasigurno dobila gomilu čestitki jer je u petak otkriveno kako se nalazi na drugom mjestu najprodavanijih domaćih koncerata, a ispred nje bio je samo Gibonni. U studenom je pjevačica rasprodala dvije Arene Zagreb, a staru je godinu ispratila sa svojim Splićanima na Rivi.

večer za pamćenje

Spektakl u Areni: Pogledajte kako je Doris Dragović drugu večer zaredom oduševila publiku

Pogledaj galeriju

'Da oštra?! Najoštrija, rigorozna, dosadna, i kad nitko više ništa ne čuje u studiju, ja i dalje ponavljam. Vjerojatno su svi pozaspali', izjavila je u studenom za Jutarnji list priznavši da je izrazito samokritična.

Doris Dragović Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL