pobjednik showa

Martin Kosovec raznježio objavom na Instagramu: 'Ovo nije moja pobjeda'

28.01.2024 u 16:37

Bionic
Reading

Mladi 18-godišnji Martin jučer je pobijedio u 'The Voice Hrvatska', ali i osvojio srca brojnih gledatelja i obožavatelja showa. Samozatajni je Martin u svojim izjavama ostao skroman otkrivši kako gleda na pobjedu

Jučer je čak 70% gledatelja presudilo u korist Martina, samozatajnog 18-godišnjaka koji je svojim vokalom osvojio Hrvatsku, ali i šire. U finalnoj večeri Kosovec nikog nije ostavio ravnodušnim, a njegova pobjeda očekivala se još od samih blind audicija.

Martinova pobjeda ne umanjuje sjajne izvedbe preostalih finalista, već samo govori koliko je 18-godišnjak poseban. Točnije, kako bi rekla njegova mentorica Vanna - čudan i čudesan!

Iako se gledateljima nije obratio u programu uživo nakon što je pročitana njegova pobjeda, Martin je nekoliko lijepih riječi napisao na svom Instagramu.

'Ovo nije moja pobjeda, ovo je pobjeda svih ovih ljudi, pobjeda muzike i ljubavi, jer plasman je samo brojka, a prijateljstva stečena kroz ovih 5 mjeseci su za mene pobjeda.......Živjeli', napisao je Martin još jedanput pokazavši koliko je cool!

Objavu mu je komentirao i Duško Ćurlić napisavši: 'zapamti to amigo moj za dane kada zatreba', a brojni su obožavatelji napisali svoje čestitke pobjedniku.

18-godišnjak je inače i predsjednik razreda u kojem je omiljen, a već sutra ponovno će sjest u školsku klupu te, kako je i sam rekao, nastaviti sa svojim životom. Ipak, zasigurno se njegov život neće nastaviti odvijati istim tempom jer je pobjedom dobio i ugovor s Universal Music Hrvatska te nagradu za glazbeno usavršavanje u vrijednosti 25 000 eura.

'Sretan sam, zadovoljan sam, ali podjednako sam sretan za druge kandidate, jer plasman nije bitan. Bitno je da smo zajedno', rekao je skromni mladić u izjavi za službeni profil 'The Voicea' na Instagramu.

  • +23
'The Voice' - finale Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Licencirane fotografije