UZBUDLJIV POČETAK JESENI

Donosimo top trilere zbog kojih će vam se ubrzati puls

02.10.2022 u 10:00

Bionic
Reading

Pickbox NOW pripremio je listu neodoljivih trilera za sve ovisnike o adrenalinu i filskoj akciji

Ovo je najbolja lista za sve ljubitelje trilera za napeti i uzbudljivi početak jeseni. Zavalite se u svoje sofe, upalite televizor ili laptop, a nama prepustite odabir filmova za gledanje. Pickbox NOW streaming servisu donosi top tri trilera koje morate pogledati do kraja godine!

Tajni agent (Cleanskin)

Navedeni triler iz 2012. godina je najbolja mješavina krimi elemenata, akcije i drame. Protagonist Ewan je britanski tajni agent u državnoj službi. Njegovi dani sastoje se od neprestanog traganja za bombašem i njegovom terorističkom jedinicom koja prijeti nacionalnoj sigurnosti Engleske i cijelog zapadnog društva. Glumačku postavu čine Sean Bean, Charlotte Rampling, Abhin Galeya, Tom Burke, James Fox, Silas Carson i dr.

Pljačka u Hatton Gardenu (The Hatton Garden Job)

Okupila se stara garda pljačkaša pa što može poći po zlu – možda samo najveća pljačka u engleskoj povijesti? Misteriozni pljačkaš je pušten iz zatvora i javlja mu se neodoljiva prilika pljačke strogo čuvanog trezora u vrijednosti od 200 milijuna funti. Kako bi ostvario ambiciozni pothvat odluči zaposliti staru ekipu iskusnih pljačkaša. Uslijedit će mnoge prepreke i obračuni s mafijom kako bi pljačkaši došli do željenog blaga. U ulogama iskusnih pljačkaša našle su se glumačke zvijezde poput Larryja Lamba, Matthewa Goodea i Joely Richardson. Također, fun fact: film je inspiriran stvarnim događajem koji se dogodio u travnju 2015. godine u istoimenoj tvrtki Hatton Garden.

Nezamislivo (The Unthinkable)

Nezamislivo je pravi mamac za ljubitelje nerazvikanih, a izvrsnih filmova. Švedska je u potpunom kaosu nakon prekida televizijske, internetske i telefonske veze te brojnih terorističkih napada diljem cijele države. U međuvremenu uspješni pijanist Alex vraća se na selo nakon majčine smrti za koju se sumnja da je posljedica terorističkog napada. U rodnom mjestu mora se suočiti s preranim odlaskom majke, ocem, ali i nekadašnjom partnericom Annom. Istovremeno se nastavljaju brojni misteriozni teroristički napadi diljem države.