zabavni format

Donosi nepoznatno o poznatima: Na Novoj TV kreće kulinarski show 'Riba na torti'

23.10.2023 u 14:26

Bionic
Reading

Uskoro na Novu TV stiže nova kulinarska emisija 'Riba na torti' u kojoj će se svaki tjedan pet poznatih ličnosti natjecati za titulu najboljeg domaćina. Gledatelji će u ovom zabavnom showu imati prilike zaviriti u domove poznatih osoba i vidjeti ih u potpuno drugačijem izdanju, a na kraju svakog tjedna kandidat s najboljim domaćinskim vještinama bit će proglašen pobjednikom tjedna

U svakoj epizodi jedna poznata osoba uhvatit će se kuhinjskih i domaćinskih dužnosti ne bi li preostalim kandidatima priredila najbolju moguću atmosferu za vrijeme zajedničkog druženja, stoji u najavi.

Budući da nijedan od natjecatelja nije profesionalni kuhar, priprema nekoliko sljedova jela i blagovaonskog stola za dolazak poznatih gostiju često će rezultirati zabavnim i smiješnim trenucima kojima će gledatelji svjedočiti iz tjedna u tjedan. Kandidati će imati mogućnost u pomoć pozvati pomoćnika koji će sudjelovati u organizaciji večere, a kroz razgovor i druženje otkrit će i poneke nepoznate detalje iz svojih privatnih života. 

Da bi njihov zadatak u showu bio još malo zahtjevniji, svaki tjedan natjecatelji će imati različite izazove koji će im zakomplicirati snalaženje u kuhinji. Tematski tjedni poput japanske kuhinje, ali i zabavni i neočekivani zapleti poput zamjene menija s drugim natjecateljem dodatno će potaknuti kandidate da pokažu svoju kreativnost, snalažljivost i mogućnost prilagodbe.

'Riba na torti' gledateljima će pružiti pregršt smijeha i zabavnih trenutaka, ali i priliku da neke od svojih omiljenih poznatih ličnosti vide u novoj i dosad neviđenoj ulozi, a koji će kandidati probiti led u prvom tjednu doznat ćemo uskoro na Novoj TV!