OVE GODINE DRUGAČIJE

Donna Vekić pokazala zavodljiv rođendanski stajling

02.07.2020 u 15:16

Bionic
Reading

Tenisačica Donna Vekić proteklog je vikenda proslavila svoj 24. rođendan. Na društvenim mrežama pohvalila se rođendanskim stajlingom, a pokazala je i kakvu su joj tortu priredili njezini najmiliji

'Inače sam uvijek u Wimbledonu za svoj rođendan pa je ove godine malo drukčije. Ali, i dalje je dobar rođendan i zahvaljujem vam na svim željama', poručila je Donna Vekić na Instagramu pored fotografije na kojoj uz zalazak sunca pozira u kratkoj lepršavoj haljini pozira kraj bazena. Lokaciju na kojoj je slavila rođendan plavokosa Osječanka nije otkrila.

Donna je nedavno boravila je u Zadru na teniskom turniru Adria Tour. Kao i ostali sudionici turnira u Zadru, odmah je bila podvrgnuta testiranju na korona virus, ali je rezultat negativan. Igrala je meč protiv Olge Danilović te se družila s Novakom Đokovićem na Gibonnijevom koncertu u četvrtak navečer. Tenisačica je potom pružila podršku Đokoviću.

Tenisačica je potom pružila podršku svog kolegi Đokoviću. Izjavu u cijelosti je na svom Twitter profilu prenio američki novinar Christopher Clarey, koji je svjetski sportski kolumnist i teniski pisac za The New York Times.

'Stvarno mi je jako žao Novaka jer mu je ideja bila odlična. Teško je suditi jer je situacija u Srbiji i Hrvatskoj takva da ljudi uglavnom ne poštuju nikakve mjere, a ne samo sad kad je riječ o tenisu. Ako odete van u neki restoran ili klub, vidjet ćete čovjeka na čovjeku', poručila je Osječanka.