OGLASILA SE PREKO TWITTERA

Hrvatska tenisačica Donna Vekić može odahnuti iako je bila dio Đokovićevog spektakla u Zadru koji se pretvorio u katastrofu

23.06.2020 u 16:32

Bionic
Reading

Hrvatska tenisačica Donna Vekić, koja je proteklog tjedna bila u Zadru na Adria Touru nije zaražena koronavirusom, objavila je na Twitteru

Vekić se testirala na koronavirus nakon što je u nedjelju otkriveno da je bugarski tenisač Grigor Dimitrov zaražen koronavirusom. Pozitivan nalaz na COVID-19 imali su Borna Ćorić, te Marco Panichi, kondicijski trener Novaka Đokovića i Christin Groh, trener Grigora Dimitrova.

'Negativna sam na test za Covid-19, a u petak ću napraviti još jedan test. Međutim, prema naputcima medicinskih stručnjaka, u samoizolaciji sam', poručila je mlada hrvatska tenisačica.

Danas je iz Beograda potvrđeno kako je i Novak Đoković zaražen koronavirusom.

U ponedjeljak su u Zadru testirane 82 osobe i samo je jedan nalaz bio pozitivan, a riječ je o petogodišnjem djetetu koje nema simptome i u samoizolaciji je s roditeljima. Danas je svih 28 testiranih uzoraka negativno na koronavirus, a na zadarskom je području u samoizolaciji 98 osoba, priopćio je u utorak popodne Stožer Civilne zaštite Zadarske županije.

  • +14
Novak Đoković s Donnom Vekić i Olgom Danilovom na koncertu Izvor: Pixsell / Autor: Marko Dimic/PIXSELL